Tippek tapasztalat 04. 05. 2025

E-Menetlevél mobilalkalmazás!

Az E-menetlevél mobilalkalmazás segítségével lekérhető a menetlevél elektronikus változata, amelyet egy esetleges közúti ellenőrzés során be kell mutatnia a sofőrnek.

Alkalmazásunkban egyszerűen lekérheti egy adott jármű menetlevelét elektronikus formában, amelyet azonnal megtekinthet, letölthet vagy kinyomtathat. Pontosan úgy, ahogyan éppen szüksége van rá.

Mit kell tennem, hogy az alkalmazás megfelelően működjön?

1) Az alkalmazás aktiválásához lépjen kapcsolatba értékesítési képviselőjével vagy jelezze igényét e-mailben az info@gpsdozor.hu címen. A hatályos jogszabályok szerinti megfelelő működéshez szükséges a szolgáltatás aktiválása!

2) Annak érdekében, hogy az alkalmazás az előírásoknak megfelelően működjön, a következő lépéseket kell elvégeznie a GPS Dozor alkalmazásban:

- Töltse ki a jármű rendszámát

- Töltse ki a jármű márkáját

- Töltse ki a jármű modelljét

- Töltse ki a jármű évjáratát

- Töltse ki a fogyasztást a TP szerint

- Adja meg a jármű kilométeróra aktuális állását 

3) Az E-Menetlevél mobilalkalmazás letöltése után próbálja ki az alkalmazást. Készítsen egy jelentést, és ellenőrizze le, hogy az tartalmazza-e az összes információt. Ha a generálás során bármilyen problémát észlel, vagy bármilyen információ hiányzik a jelentésből, azonnal forduljon értékesítési képviselőjéhez vagy ügyfélszolgálatunkhoz az info@gpsdozor.hu email címen.

  1. Ha nem biztos abban, hogy mindent jól töltött-e ki, akkor tekintse meg oktatóvideónkat ezen a linken


Hogyan juthatok hozzá E-menetlevél mobilalkalmazáshoz?

Új E-menetlevél alkalmazásunk az Android és az iOS készülékeken egyaránt elérhető az alkalmazásboltokban. Az alábbi linkek segítségével egyszerűen megtalálja.

Az alkalmazás megfelelő működéséhez (szükséges a felsorolt adatok kitöltése). A szolgáltatás aktiválásához először el kell végezni az előző lépésket.

Android - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gpsguard.logbook&pcampaignid=web_share

iOS - https://apps.apple.com/cz/app/e-menetlev%C3%A9l-gps-dozor/id6450710281


Ha bármilyen probléma adódik a mobilalkalmazással, az E-menetlevél webes alkalmazás formájában is használható - https://hulogbook.gpsguard.eu/ a bejelentkezéshez ugyanazokat a bejelentkezési adatokat használja, mint a GPS Dozor webes felületén.

Szeretne valamit kérdezni?
Vagy szeretné ingyenesen tesztelni a szolgáltatásunkat?

Adja meg az elérhetőségét, és mi keresni fogjuk.

Ingyenes Ebook

El akarja hagyni a weboldalunkat anélkül, hogy elolvasta volna a 10 praktikus tippet, hogy hogyan spórolhat a járműflottán?

Adja meg az email címét és mi elküldjük az ebook-ot a későbbi elolvasásra.