A járművezető vezetési stílusának megfigyelése

A céges autókat gyakran durván kezelik. Néhány sofőr szemmel tarthatja az egyes járművezetők vezetési stílusát. A vezetési jegyzőkönyvben áttekintheti a hirtelen fékezésre, gyorsításra és irányváltoztatásra vonatkozó adatokat. A sebesség és fogyasztás mérésével együtt kiszűrheti a felelőtlen sofőröket. Az üzemeltetési költségek csökkenése pedig hamarosan meg fog nyilvánulni.

A következő paraméterek intenzitását figyeljük:

  • Hirtelen gyorsulás
  • Durva fékezés
  • Hirtelen irányváltoztatás (kanyarodás)
  • Az út egyenetlensége
Elektronikus útnyilvántartás

Áttekintést kap a járművekről, sofőrökről, útvonalakról, tankolásról… … röviden mindenről, amiről tudnia kell.

A paraméterek a naplórendszerben ikonokkal vannak ábrázolva, intenzitásukat pedig színekkel (zöld, sárga és piros) jelzik. A GPS-koordinátáknak köszönhetően az ikonok megjelennek a térkép hátterén is, így például pontosan megtudhatja a hirtelen fékezés helyét. Természetesen az adatok jelentésekbe csoportosíthatóak és tovább szerkeszthetőek.

A vezetési stílus kiértékelését a fenti változók alapján minden ügyfelünk számára ingyenesen kínáljuk. Ha szigorúbb követelményei vannak, akkor ezt a szolgáltatást kombinálhatja a GPS Dozor CAN szolgáltatással. Ez kapcsolatot biztosít az autó CAN-busz rendszeréhez, így pontos adatokat szolgáltat az autó működéséről (gázpedál lenyomása, fordulatszám, tankszint, stb.).

Damejidlo.cz s.r.o

Minden szállítmány megfigyelés alatt

„A GPS Dozor rendszernek köszönhetően, amely közvetlenül kapcsolódik az ételkiszállítási diszpécser rendszerünkhöz, a központban mindig pontos áttekintésünk van az összes szállítást végző jármű aktuális helyzetéről. Ezenkívül a rendszer lehetővé teszi az egyes vezetők vezetési stílusának kiértékelését is.“

Milan Poláček

Fleet Manager

A költségek csökkentése egyszerűbb, mint gondolná

Elérhetőségek

Írja le az igényeit

Ajánlat

Ajánlatot készítünk Önnek

Beszerelés

A szükséges technológiák szakszerű telepítése

MEGFIGYELÉS

Teljes felügyelete lesz flottája felett

Szeretne valamit kérdezni?
Vagy szeretné ingyenesen tesztelni a szolgáltatásunkat?

Adja meg az elérhetőségét, és mi keresni fogjuk.

Ingyenes Ebook

El akarja hagyni a weboldalunkat anélkül, hogy elolvasta volna a 10 praktikus tippet, hogy hogyan spórolhat a járműflottán?

Adja meg az email címét és mi elküldjük az ebook-ot a későbbi elolvasásra.