Figyelmeztetés a kiválasztott eseményekkel kapcsolatban

Az elektronikus napló értesíti Önt a kiválasztott eseményekről. Az üzenet a kiválasztott e-mail címre vagy SMS-ben érkezik a mobiltelefonjára.

A figyelmeztetéseket kombinálhatja a kijelölt területekkel. A rendszer automatikusan értesíti Önt, ha a jármű elhagyta a kijelölt területet, belépett a célterületre, vagy a területen belül mozog. Ez pl. akkor praktikus, ha tudni szeretné, hogy az értékesítési képviselői a számukra kijelölt területen mozognak-e.

Különböző típusú értesítések e-mailre vagy mobilra:

  • Figyelmeztetés a jármű mozgására
  • Figyelmeztetés a kijelölt területtel kapcsolatban
  • Figyelmeztetés az üzemanyagszint gyanús ingadozására
  • Figyelmeztetés az útvonal betartására/elhagyására
  • Eseményértesítések (szervizelés, műszaki vizsga)
  • Figyelmeztetés a jármű ellopására
Elektronikus útnyilvántartás

Áttekintést kap a járművekről, sofőrökről, útvonalakról, tankolásról… … röviden mindenről, amiről tudnia kell.

Hasznos funkció a jármű mozgására vonatkozó figyelmeztetés is. Megtudhatja, hogy a felügyelt jármű mikor kezdett el mozogni vagy mikor állt meg. Egy rejtett gomb használatával olyan helyzetekre is figyelmeztetheti a rendszer, amikor a járművet valaki jogosulatlanul használta (valaki a titkos gomb megnyomása nélkül indult el).

Ha biztos akar lenni abban, hogy a járművezetők nem térnek le az útvonalról és nem élnek vissza a céges autójukkal, akkor csak kapcsolja be a meghatározott útvonal figyelését. Ha egy jármű letér a meghatározott útvonalról, akkor biztosan tudni fog róla. Ezt a funkciót nemcsak a vállalatok, hanem a önkormányzatok is értékelni fogják.
Az elektronikus napló képes értesítéseket küldeni a naptárban megtervezett eseményekről vagy például a megtett kilométerek számához kapcsolódó eseményekről is. Így soha nem fogja elfelejteni egy műszaki vizsga vagy a szervizelés időpontját.

Plzeňský Prazdroj, a. s.

Sörtartályok - felügyelet alatt

„Ezen megoldás legnagyobb előnye a nagyon gyors reakció és a hosszú akkumulátor-üzemidő. Elégedettek vagyunk a TLV s.r.o.-val és a GPS Dozor rendszerével, igazán értékeljük a vállalatunk speciális igényeihez való egyéni hozzáállásukat.”

Tomáš Sedláček,

Quality and Development Manager CZ/SK

A költségek csökkentése egyszerűbb, mint gondolná

Elérhetőségek

Írja le az igényeit

Ajánlat

Ajánlatot készítünk Önnek

Beszerelés

A szükséges technológiák szakszerű telepítése

MEGFIGYELÉS

Teljes felügyelete lesz flottája felett

Szeretne valamit kérdezni?
Vagy szeretné ingyenesen tesztelni a szolgáltatásunkat?

Adja meg az elérhetőségét, és mi keresni fogjuk.

Ingyenes Ebook

El akarja hagyni a weboldalunkat anélkül, hogy elolvasta volna a 10 praktikus tippet, hogy hogyan spórolhat a járműflottán?

Adja meg az email címét és mi elküldjük az ebook-ot a későbbi elolvasásra.