Esettanulmány

Packeta


Segítünk, hogy a Packeta a szállítás és
a kézbesítés bajnoka maradjon

A szállítás és a kézbesítés bajnoka

A Packeta átvételi pontok hálózatát üzemelteti az e-shopok vásárlói számára. Több mint 1800 átvételi pontjával kétségtelenül a piac bajnokának számít.

A Packeta partnerére talált a GPS Dozorban

Hogyan lehet nyomon követni a külsős sofőröket?

A Packeta többek között külsős sofőröket is alkalmaz. Hogyan lehet őket bevonni a nyomkövető rendszerbe? Ezt hordozható nyomkövetők segítségével oldották meg, amelyeket a szállítmányokkal együtt minden reggel átvesznek a sofőrök. Ennek köszönhetően a diszpécser ellenőrizni tudja őket, valamint a szállítás folyamatát is megfigyelheti.

A szállítmányok állandó felügyelet alatt

A küldemények összes mozgásának áttekinthetősége érdekében a Packeta az elosztó központok közötti mozgást is megfigyeli.

A céges autók is bekerültek a rendszerbe

Mivel a GPS Dozor rendszere nemcsak logisztikai, hanem flottakezelési célokra is alkalmas, a vállalat a többi céges járművet is nyomon követi. Így nem kell útnyilvántartást vezetni, üzemanyag-fogyasztást ellenőrizni, illetve a szervizesemények és műszaki vizsgák dátumait felügyelni.

200 jármű a GPS Dozor rendszerben

1 millió megfigyelt kilométer havonta

1800 fióktelep importálva a rendszerbe

Tetszik a megoldás, amellyel segítettünk a Zásilkovně?
Örömmel segítünk Önnek is.

Mindenről tudunk,
ami mozog

„A GPS Dozor lokátorai által szolgáltatott adatokra mindig számíthatunk. A járműkövető alkalmazás egyszerűen használható és tökéletes az információkkal való gyors munkavégzéshez, amit különösen a diszpécserszolgálatunk munkatársai értékelnek. A GPS Dozor rendszerének köszönhetően mindent megtudhatunk a szállítás folyamatáról.


Dalimil Zvonek,
A Packeta logisztikai szakembere

Az átvételi pontok közötti szállítás óramű pontossággal működik

A megfelelő időben a megfelelő helyen. Minden kiszállító sofőrnek képesnek kell lennie erre. De mi van akkor, ha tizennyolcezer ilyen átvételi pont van, és havonta egy millió kilométert vezetnek a sofőrök? A Packeta dolgozói az összes kézbesítési pontot, az összes szállítmány útvonalát és az aktuális tartózkodási helyüket is egy online térképen láthatják. Ha bármilyen probléma adódna, minden szükséges információval rendelkeznek a helyzet gyors megoldásához.

A GPS Dozor rendszer előnyei

Fehér foltok nélkül

A járműkövető rendszer minden olyan információt biztosít, amelyre a kézbesítő cégnek szüksége van a hatékony működéséhez. Pontos és részletes adatokkal rendelkeznek minden egyes szállításról: időpontok, kilométerek és pontos útvonal. A logisztika folyamatos javítása mellett, a járművezetők bérének alapjául vagy az elvégzett munka ellenőrzésére is szolgál.

Just in time

A küldeményeket valós időben nyomon követik, és a felmerülő problémákat azonnal kezelik. Minden kiszállításnak van egy megadott útvonala, amelyet folyamatosan nyomon követnek.

Ha probléma merül fel, például váratlan forgalmi dugó vagy baleset formájában, alternatív útvonalat vagy közlekedési módot kell keresni. Késés esetén a küldemények címzettjei tájékoztatást kapnak arról, hogy a küldemény később vagy másnap fog-e megérkezni.

Útvonalak optimalizálása

A rendszerben megtalálható az összes szállítási adat és az összes átvételi pont, ami ideális az útvonalak folyamatos optimalizálására.

A rendszerünket használják

Tetszik a megoldás, amellyel segítettünk a Zásilkovně?
Örömmel segítünk Önnek is.

Szeretne valamit kérdezni?
Vagy szeretné ingyenesen tesztelni a szolgáltatásunkat?

Adja meg az elérhetőségét, és mi keresni fogjuk.

Ingyenes Ebook

El akarja hagyni a weboldalunkat anélkül, hogy elolvasta volna a 10 praktikus tippet, hogy hogyan spórolhat a járműflottán?

Adja meg az email címét és mi elküldjük az ebook-ot a későbbi elolvasásra.